Over

Semaja's gym

Semaja’s Gym is een locatie in Nijkerk met een breed aanbod van verschillende vechtsporten. Van judo en grappling tot aan kickboksen en mixed martial arts.
Voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Naast een breed aanbod aan reguliere trainingen, staat het “SPORTEN MET ZORG” bij ons centraal. Een plek waar vechtsport in een nieuw jasje wordt gestoken en ook een betekenis krijgt voor speciale doelgroepen.

Respect voor elkaar

Wij zijn een kleinschalige gym waar het voelt als een thuis.  We steunen elkaar als een team en we behandelen elkaar met respect. Alle groepslessen worden aangeboden in klein groepsverband, wij hanteren een maximum aantal van 10 -14 sporters per les . Dit om onze kwaliteit te waarborgen en ieder genoeg aandacht te kunnen geven ten behoeve van zijn of haar ontwikkeling .

Wij bieden de juiste professionele begeleiding, zijn een erkend en gecertificeerde locatie en bieden een plek waar iedereen geaccepteerd wordt  en welkom is om een vechtsport te kunnen doen!

Ons aanbod

Judo

Kickboksen

Bokszaktraining

Grappling / MMA

Semaja van Vaneveld

Als sporter bereikte Semaja van Vaneveld in de vechtwereld diverse hoogtepunten.
Ze was een nationale en internationale wedstrijdjudoka en is in het bezit van 3e dan zwarte band judo. Vervolgens maakte ze de overstap naar het thaiboksen, K1 en MMA en werd een profesionele wedstrijdvechter.

Ze behaalde vele prijzen maar wil nu anderen helpen doelen te behalen.
Wedstrijdvechters en recreanten, maar ook mensen die niet overal aansluiting kunnen vinden en buiten de boot dreigen te vallen. Denk hierbij aan senioren, vrouwen, kinderen met een beperking of sporters met een specifieke geloofsovertuiging.
Ze wil iedereen een eerlijke kans bieden om te kunnen sporten en persoonlijke overwinningen te behalen.

Proefles
aanvragen

Chat openen
1
Semaja
Hallo, Semaja hier.
Waarmee kan ik je helpen?