Ladies only

Lessen, alléén voor vrouwen.

‘Kwaliteit, veiligheid en comfort, dat is waar wij voor staan. Als enige vechtsport gym in Nijkerk houden wij ons met deze lessen aan een no-men-allowed policy. Trainen in een kleine groep gelijkgestemden van alleen maar dames. Elke les doen we verschillende oefeningen voor  kracht- en uithoudingsvermogen waardoor je sterker en fitter wordt.

Tijdens alle Girls en Ladies Only lessen is de sportschool afgesloten.
Wij trainen in een besloten ruimte met alleen vrouwen en ook een vrouwelijke instructeur.

Kickboksen Girls Only

Voor meisjes vanaf 6 jaar die liever niet met jongens willen trainen of het gewoon leuker vinden om met vriendinnetjes te sporten hebben wij ‘Girls Only’ kickboks lessen.

Laagdrempelig, gezellig en tegelijkertijd werken zij aan hun weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Kickboksen Ladies Only

Speciale kickbokslessen, alléén voor vrouwen. Samen met elkaar werken we aan onze kracht, conditie, weerbaarheid en zelfvertrouwen.

We beginnen de les met technisch leren (kick)boksen. Daarna doen we een conditionele workout op de bokszak of in een circuit vorm. Alle spiergroepen worden getriggerd. Een pittige full body workout waar je fysiek maar ook mentaal sterker van wordt!

Bokszak circuit Ladies Only

Een reguliere training in de sportschool kan je flink wat tijd kosten. Dit komt doordat je tussen de oefeningen en sets continu rust houdt. Je laat je lichaam herstellen en gaat vervolgens opnieuw aan de slag.

Doordat je bij een circuittraining meerdere oefeningen achter elkaar uitvoert, zonder pauze, ga je efficiënt met je tijd om. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende spiergroepen in één circuittraining te pakken. Op die manier kan de ene spiergroep rusten terwijl je de andere spiergroep belast.

Je kunt ook voor maximale uitputting gaan en dezelfde spiergroep trainen met verschillende oefeningen. Daarbij leg je bij iedere oefening net even de focus op een ander gedeelte van de spiergroep. Een ware uitputtingsslag voor je spieren en gegarandeerd spierpijn de volgende dag.

Fit 50 +

Ook oudere dames komen graag weer in beweging, maar weten niet altijd waar te beginnen. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een laagdrempelige boks en circuit les voor 50+ers.

Hierbij kijken wij zorgvuldig per persoon wat mogelijk is en passen een oefening aan indien nodig. Tijdens deze les werken we aan coördinatie, balans, weerbaarheid, kracht en conditie.